Consultancy en advies

Met mijn achtergrond in zowel de marketing als de techniek kan ik je adviseren vanuit meerdere invalshoeken en samen met jou de kwaliteit van je platform verhogen. Of het nu gaat om een kleine vraag, het uitwerken van een nieuwe functie, ingewikkelde technische vraagstukken of een audit van je website, ik help je verder.

Implementatie consultancy

Al jaren help ik klanten door hun wensen en eisen om te zetten in duidelijke instructies voor de developer(s). Deze specificaties zet ik om in een functioneel ontwerp of backlog (user stories), waarmee jij en de ontwikkelaar(s) vervolgens aan de slag kunnen.
Wil jij een nieuwe applicatie laten bouwen of je huidige applicatie verder laten uitbreiden, maar heb je moeite om dit goed uit te leggen aan de developers of merk je dat het development team waar je mee samenwerkt niet helemaal begrijpt wat je wilt? Of heb je een idee van wat er gebouwd moet worden, maar krijg je dit nog niet helemaal concreet? Laat mij je helpen goede requirements te schrijven en de vertaling te maken naar de technische implementatie.

Heb je geen development team? Dat is uiteraard geen probleem! Ik breng je in contact met verschillende implementatie partners, om de beste match te vinden voor jouw gewenste website of applicate ontwikkeling. Samen werken wij vervolgens aan jouw wensen in een multidisciplinair team.

Jouw online aanwezigheid optimaliseren

Samen met jou werken we aan de groei en professionaliteit van jouw online aanwezigheid. Ik adviseer je hoe je beter je website kan inrichten, welke functionaliteiten toegevoegd of verbeterd kunnen worden en hoe je jezelf beter zichtbaar maakt. Daarbij kijk ik voornamelijk naar je website, maar help ik je ook met hoe je onder andere je social- en emailmarketing hebt ingericht. Voor deze acties stellen we samen een duidelijk plan op en zullen we dit op basis van prioriteit (samen) oppakken.

Website audit

Wil je weten of je wel alles uit je website haalt en ben je nieuwsgierig geworden hoe ik je verder kan helpen? Voor nieuwe klanten doe ik een gratis audit van je website en geef je meteen advies waarin je kan groeien, waar je direct (zelf) aan kan werken en projecten waarmee jij of wij aan de slag kunnen. Kortom, ik geef je een gratis lijst met verbeterpunten waar jij of wij samen aan kunnen werken om jouw online groei te stimuleren.

Nieuwsgiering geworden? Neem contact met mij op

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten hoe ik je kan helpen? Neem contact met mij op