Over JC Zomer Consultancy

Al jaren word ik enthousiast van het consultancy vak en help ik graag mijn klanten een stapje verder in hun online groei. Dit doe ik met behulp van persoonlijk advies, trainingen, help ik met content, design/feature aanpassingen en het uitdenken van nieuwe functies voor websites en applicaties. Met mijn brede kennis van software ontwikkeling, (web)development, online marketing en contentbeheer ben ik breed inzetbaar en kan ik je op veel vlakken verder helpen in jouw online groei.

Na mijn studie Informatica in Zwolle ben ik aan de slag gegaan als consultant waarbij ik me toen met name bezighield met het uitdenken van features (functionele ontwerpen), functionele testen en ondersteuning bij content managers. Bij de ondersteuning van content managers kan je denken aan het geven van trainingen, helpende hand bij het toepassen van ingewikkelde content en advies over de inzet van deze content. Het uitdenken van features deed ik voornamelijk voor portalen en websites, waarop ingewikkelde of uitgebreide functionaliteiten toegepast moesten worden. De daadwerkelijke ontwikkeling van de functionaliteit gebeurde vervolgens door de developers, waarmee ik regelmatig in gesprek ging om de kwaliteit van de functionaliteit te waarborgen. De oplevering van de functionaliteit(en) aan de klant ging veelal aan de hand van demo’s en trainingen.

Naast het uitvoeren van deze technisch inhoudelijke taken ben ik mij ook gaan verdiepen in marketing om een goed allround advies te kunnen geven en op meerdere niveau’s te kunnen sparren over websites en applicaties. Naast mijn technische kennis ben ik Nima A Online marketing en Google Analytics gecertificeerd, zodat ik mijn klanten kan voorzien van een goede combinatie van software en marketing.

Op dit moment ben ik deeltijd in loondienst bij ISM eCompany als ecommerce implementatie consultant, waarbij ik mijn klanten help met het optimaliseren van hun webshop. Met mijn eigen bedrijf JC Zomer Consultancy help ik mijn klanten met hun website of webapplicatie vernieuwen en optimaliseren.

Zowel tijdens mijn studie als binnen mijn loopbaan ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende content management en andere software systemen en programmeertalen. Als je een vraag hebt over een systeem die niet op mijn website genoemd is, sta ik ook voor je klaar om je te helpen.

Mag ik jou verder op weg helpen in jouw online groei? Maak direct een afspraak voor een kopje koffie of vraag een gratis audit aan voor jouw website.

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten hoe ik je kan helpen? Neem contact met mij op